| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taj jen ten jeden špuntík v bříšku? To je bezva mít miminko. Přeju ti, abys to měla všechno o.k. Je ti už po ránu špatně? Já si užila věci!!! Hlavně s tím druhým před rokem. Ale třeba to budeš mít dobré, každému špatně není. Takhle ten začátek je fajn, ještě ti neroste bříško, každej tě jen rozmazluje...Kdyby to těm chlapům jen vydrželo ještě alespoň rok po tom. Hlídej si vitamíny hned od začátku, tím se taky dá hodně pomoct. Už máš vybraná jména a porodnici? Necháš si říct co to bude? Jsem zvědavka, co?
Mám jednu výbornou kamarádku ze Sokolova, ale ona bydlí na nějakém tom Vrchu hned za sídlištěm, já to vždycky zapomenu. Teď se ale odstěhovala až někam k Rokycanům. Taky jsem tam jezdila za jedním kamarádem ještě na škole, tak to tam trochu znám. Moc se mi to město nelíbí, připadá mi takový špinavý, ale to hlavně kolem nádraží, to je jak z filmu,co:0))? Ale tam vzadu u domu dětí tam je to hezké. Ty jsi ale z Poříčí, že? Tam jsem vždycky jen projížděla vlakem, je to takové městečko zaseknuté mezi kopci, že jo? To se mi líbilo. To dojíždíš autem do práce?
No, o sobě jsem toho moc nenapsala, ale já se polepším, až zas dostanu volno. Hezký den a pozdrávek prckovi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.