CV jsem jí dělal já, jsem v mezinár. korporaci, tak snad by bylo i dobré. Kdysi se k nám taky snažila na brigádu, ale neprošla přes AJ. Chodila i do jazykovky, ale bez pobytu v cizině, nebo každodenního užívání to neudržíte na aspoň komunikační úrovni.
Dneska má velkej problém s tím, že není VŠ. Halt se o to asi 2x snažila ale matika není její hobby. A většina pozic, které odpovídají tomu, co dělala v neziskovce je dneska VŠ. Jsme z Prahy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.