Přidat odpověď
Já bych to stopla a nazdar bazar,když přemýšlím, co našeho dovedlo k tomu se odstavit bylo tulení. Místo kojení jsem ho naučila líbačku.. Ehm, takto, já měla vždycky problémy s kojením,bylo by to na dlouho, ale malý zjistil, že tulit se můžeme i bez kojení, dudlík,´flašku byť s UM odmítal a nakonec i prd, před uložením, přes den ivečer, ho vezmu do náruče, kolíbám, zpívám, co zrovna miluje, přiznávám, že dlouho táhne generál Laudon a to jen u uspávání, u jídla máČížečka nebo Já mám koně, ale u toho nechce zase usínat. Tak to unáš probíhá takto:
Malýho hodím na gauč na večerní přebalení, kroutí se.Pokud nezabere nějaká hračkado ruky, foukámmu na pindíka, a pívám generála laudona, převlíknu do pleny.
Pak si ho vezmu do opičince, tj na vertikál do náručí jako v nosítku. Ze začátku brblal,ale jak během týdne pochopil,pak je HAjÍ, tak přestal protestovat a zaopičí se. Zazpívám 2-8 slok dle nálady (jeho) a položím ho do postýlky. On se někdy vzpruží, někdy ne, ale při ukládání samotném protestuje do slziček,ale podle toho, že za 2 min usne vím, cítím, že to je jen protest. Uložím a on se přetočí ne bříško a něco nabrblaně bručí. Odejdu a 1) hned pláš, do 3 min utichne, někdy hned, jak zavřu dveře, nebo 2) hned ztichne, já odcházím zavírajíc dveře zdeptaná, že po mě ani nefňukne, můj líbačka hudlánkek miláček. A tojsem měla ze začátku takové výčitky. An ho nekojím, uspím v tulení, joprd, v 13 m si začal vyskakovat. Do 13m v poho,uspávání v náručí jako bych kojila 10 min max.Pak20,pak 30,pak 40!!! Tak jsem zkusila Estivillovu metodu a krom 1. dne, kdy jsem pominutě šla navštívit, jsme se k první návštěvě ani nedostali!!!!
Předchozí