| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Štěpánko, myslela jsem, že ty mě znáš...
ok, máš na svůj názor nárok...

ale myslet si, že tento čin schvaluju... hm, od tebe mě to mrzí tuplem, od Z+2 to považuju jen za drzost, od tebe mrzí... ale je to tvůj názor

už jsem dnes mnohokrát vysvětlovala, že to slovo jsem nepoužila hanlivě, pro mě je to prostě hrozná tragédie a mělo to být jen zdůraznění toho, že to je pro mě tragédie bez ohledu na politickou příslušnost... že to je tak hrozné, že mi je fuk, z jaké strany a zda vůbec z nějaké ty děti byly

ale kdo mě zná nebo kdo v tom nechce hledat nic jiného to pochopil, kdo si chce jen kopnout a pohonit svoje soukromé "triko" si prostě kopne... a znovu a znovu...

jak říkám, Z+2 ani neznám a spíš cítím zoufalství a vztek, že mi někdo cizí podsouvá takový hnus... od tebe mrzí... ale jak jsem psala, máš nárok na svůj názor... bez debat...

raději jdu... tohle mi přijde fakt šílené... tolik neštěstí a tady se staví na tomto... smutné, smutné, překvapili jste mě... někdo víc, někdo méně

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.