Na to jsem se samozřejmě zeptala, jestli to řekla JEMU. A on, že ji právě utřel tím, že je nevděčná, když on se o ni tak stará, a chce za to "jenom" tu pohodu...kámoška není zrovna moc přetvařovací typ, tak jí dělá problém "se tvářit a myslet si své" - zvláště když se pán několik měsíců (asi půl roku) prý tvářil na všechno neobyčejně chápavě, naslouchal jejím dlouhým vyprávěním, byl nesmírně empatický...tak je z toho teď překvapená, zklamaná, a neví, co teda, jestli je jenom "nevděčná", nebo jestli se dostala k nějakému manipulátorovi (to jsem samozřejmě naznačila já, poučena touto diskusí
Ale podle mě je vždycky špatně, když partnerovi řeknete, co a proč se vám nelíbí, a on se o tom odmítne bavit, natož to řešit, protože jemu to přece takhle vyhovuje náramně.
Na druhou stranu od té doby, co jsem se rozvedla a poté zjistila, jací volní muži se vyskytují na seznamkách a jinde, už jsem velmi opatrná s radami typu "zasloužíš si někoho lepšího".
Ano, každý si jistě zasloužíme prima parťáka, zvláště pokud bychom sami byli prima, ale. A pro každého není single život to pravé, o co usiloval, takže se nejprve snaží dělat kompromisy.
Jenže pak to může dopadnout i jako u Tylity a dalších...