| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Fakt je, že z přirozeně veselé kámošky, jak jsem jí znala, byla paradoxně včera smutná a ustaraná ženská...tak nevím"

Brebbery,
dočítám pomalu diskuzi, ale tohle mě zarazilo, to je dost alarmující. Ten počátek, kdy to začíná, NEPOZNÁŠ. Spousta žen tvrdí že na ně by si to chlap dovolit nemohl, že u nich by neuspěl. Říkala jsem si TO SAMÉ. Ale začíná to takovýma drobnostma, že pokud bys v té době reagovala nějak prudčeji, byla bys za zbytečnou hysterku. Nebudu to tady více rozebírat, jen chci říct že to jde opravdu velmi špatně rozkrýt. Obvykle si toho všimneš až ve chvíli, kdy partner přitvrdí, a to bývá už dost pozdě. Rozjíždí se kolotoč, kdy muž se NECHCE hádat, on je ten nejhodnější a nejskvělejší, a ty máš možnost být věčně za megeru, co se jí všechno nelíbí (prezentováno chlapem), nebo držet hubu a krok... a když jsi teda za megeru, tak pak nastupujou pocity viny, že kvůli tobě je dusno. Domluva NENÍ možná, vyzkoušeno asi tisíckrát.

"Párkrát že se prý pokusila to "překonat" a vyhovět mu, třeba se s ním milovat nebo s ním někam jít, i když na ni lezla chřipka"

Tohle znám, je na nejlepší cestě aby se z ní stala hromádka suti...

Otázka zní, jaké jsou důsledky, když doma NENÍ pohoda? Co následuje? Masírování jak on dělá všechno pro rodinu, výčitky že je nevděčná, nějaký trest? Co se stane, když mu řekne NO A CO ŽE JSEM NEVDĚČNÁ, NEJSEM ROBOT A JÁ JSEM ZKLAMANÁ Z TOHO, JAK TY SES ZMĚNIL? Co se stane, když kamarádka, jak tady podotkla tuším Binturong, začne VŘEŠTĚT? Já se obávám, že konkrétně já asi mám představu, co by následovalo...

"A pro každého není single život to pravé, o co usiloval, takže se nejprve snaží dělat kompromisy."

Tohle je velký kámen úrazu, ti manipulátoři na tohle hodně spoléhají.
Brebb, tvoje kamarádka nemá moc možností. Takového člověka nelze změnit, on se bude chovat stejně i přes evidentní hrozbu konce vztahu, možná chvíli se zase zklidní aby si ji udržel, ale bude to pořád dokolečka.
Jestliže nemá pochopení když jí není dobře, to NENÍ láska.
Ježiš jak je to najednou i pro mne jasné...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.