Od května učím ve jedné nejmenované jazyk. škole na dohodu. Ve smlouvě mám napsáno, že mi výplata bude chodit na účet mezi 15-20 dnem následujícího měsíce. Minulý měsíc mi ji 20 v hotovosti vložili na účet až když jsem se připomněla a ještě ne celou ( zapomněli mi jednu lekci připočítat) a tento měsíc ji stále nemám. Nejedná se o velkou částku, ale zrovna teď řešíme hodně tíživou finanční situaci a peníze by se nám hodili. JŠ lektory nahání kvůli termínům a ona sama je neplní. Je to možno brát jako okamžité ukončení dohody?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.