No jo, to máš těžké. Já měla jako mladá hrozné problémy při menstruaci. Bylo mi zle, zle a zle. Vysvobození byla až antikoncepce. Tenkrát jí byl lékař ochoten předepsat až v 18 a na výběr jí tady taky moc nebylo. Ale jaká to byla úleva. Brala jsem jí 10 let a s otěhotněním jsem neměla problém. Spíš naopak. Starší dcera má tyhle problémy po mně. Bohužel je jí teprve 10- ano už má cyklus a ano, je jí při něm neuvěřitelně zle. Takže se chystáme ke gyndr a tiše doufám, že jí bude mít co nabídnout. Protože na antiko je prostě ještě příliš mladá. Takže bych tu antikoncepci zas tak nedémonizovala, já jsem za ní byla nesmírně vděčná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.