Mně se zpočátku nerozpouštěly tablety, když jsem naskládala velké talíře ke dveřím-špatně se otevřela přihrádka na tabletu a ta se přilepila na talíře a nerozpustila se. Mám myčku AEG a musím mít nastaveno mytí multitab, pak si volím další programy. Když to není nastaveno, opět občas nerozpouští tabletu. V poslední době jsem začala mít neumyté nádobí, bylo fakt hnusné, jakoby potažené vrstvou toho prášku z tablety. Máme děsně tvrdou vodu, asi vodní kámen zanesl trysky. Začala jsem dávat do hrnku trochu octa a nádobí je nádherně čisté a sklo nablýskané.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.