Tak ve zdravoitnictví, tam si s tím hlavu nelámou. Možná je to u vás jinak, ale já mám spíš tyhle zkušenosti. Např. návštěva na dětské neurologii v Praze - vždycky se objednáváme na ráno, aby manžel, který mě veze i s dcerkou autem, stíhal práci. Dámy by měly začínat v 7.30. V 7.40 kráčí kolem nás s kafem, v 7.45 nás milostivě volají do ordinace. A to jsem tam byla i přes den a mívají tam velký časový skluz. Manžel vždycky šílí, pracuje na pobočce, má taky klienty, ale tohle chování je pro něj nemyslitelné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.