Mám dva syny, od sebe 22 měsíců. Pokoj mají společný (9 m2), a nikdy jsem neslyšela, že by chtěli být v pokoji sami. Jsou na sebe zvyklý, teď na táboře spolu bydleli ve stanu. Jasně, že se občas servou, ale pořád si víc vyhrají ve dvou. Já bych jim hlavně nedala šanci manipulovat se mnou tak, že dostanou co chtějí. Jsou to ségry! Pokud nemovitost, přistoupila bych na dva pokojíčky až na střední škole - až budou chtít randit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.