| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem 2 roky na mateřské a ještě budu jeden rok doma. Dnes ráno mi volal můj šéf z práce a zeptal se, jestli má se mnou zhruba za ten rok počítat. Nabídl mi, že za rok se shodou náhod uvolní pozice ve firmě, po které jsem vždy tajně pokukovala a o kterou bych moc stála. ALE... Na tu pozici je nutné umět alespoň na komunikační úrovni AJ a NJ. V AJ jsem věčný začátečník a s němčinou mám zkušenosti mizivé. Jak se naučit efektivně za rok oba jazyky na komunikační úrovni při dvou dětech (tzn. odpadá možnost několikaměsíčních studijních pobytů atd.). Je to vůbec reálné? Jaké máte tipy, názory, zkušenosti? Zvolit samostudium, jazykovku, soukromého učitele? Pokud o tuhle nabídku přijdu, bude mi to dost líto...Moc díky za všechny názory...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.