| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jen Ty znáš svou dceru tak, aby""s dokázala odhadnout, jestli to zvládne nebo nezvládne. Já jsem sama ve třinácti letech brázdila celé léto po rockových festivalech a nic se mi nestalo, vlakem jsem jezdila sem a tam. Kdyby mi tohle udělaly moje děti, zblázním se.

Nejstaršímu synovi je 7, takže sám ještě nikam nejel, teda jel autobusem, ale v cílové stanici na něho vždy někdo čekal.

Pokud bych si nebyla jistá tím, že dcera určitě zvládne přestoupit, tak - pokud se to dá - bych ten přestup s dcerou nacvičila, prostě bych s ní jednou jela zkusmo. Pokud je to finančně neúnosné, tak bych poprosila nějaké příbuzné nebo kamarády, jestli by nemohli dceru na kemp odvézt. Nenašel by se nikdo? Nějaká teta, dědeček, kamarádka...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.