| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Záleží hodně na destinaci.
Určitě zůstat v Evropě, pořádně pojistit, nepotápět se do hloubek, nelézt do výšek, nekodrcat se dlouho autem, nelézt na slunce, žádné extra vedro, ne termály, ne sauna.
Letadlo je po Evropě asi optimální, ale určitě bych nejezdila na žádné ostrovy...Prostě někam, aby byla v dosahu velká, slušná nemocnice ~:-D

V červnu jsme byli v Chorvatském Umagu (40km od Terstu, 9-10h jízdy ze Šumavy) - to jsem byla cca v 19tt.
Před 2 týdny jsme byli v Alpách, poblíž Salzburgu, to jsem byla ve 23tt, vše ok, jen už byly problémy s močákem - každou chvíli jsem letěla.
Naštěstí je Rakousko civilizace a mají WC na každém rohu ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.