"nezraňujícím způsobem, spíše jako svoje přání." je myslím v pořádku. Já přesně nevím, jak jí to říkáš. Já si jako ideál představuju něco jako "To je skvělé, že mi chceš pomáhat, kdybys někdy našla čas mi pomoci s ...., budu ráda." Ocenění, nasměrování, nabídka možnosti. Ale třeba to tak děláš. Důležité je říkat co bys ráda spíše než co nerada. Ale to platí obecně v komunikaci. (Kéž bych si na to sám vzpomněl častěji...)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.