Věkem se tělo strašně mění. Měla jsem Minervu ve čtyřiatřiceti - a spokojenost, o tři roky později po dětech mi působila takové zadržování vody v těle, doslova otoky, pár kilo nahoru, musela jsem vyměnit za jinou HA. Navíc mladé holky potřebují nižší dávku hormonů, mě třeba už v pětadvaceti na zkoušku nízkodávkový Logest nedržel a krvácela jsem celý měsíc. Proto jsem se následně HA dlouho nepoužívala. Prostě zralejší ženské potřebují vyšší dávky hormonů, což taky znamená větší případné nežádoucí účinky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.