Tak jistotu nemá nikdy nikdo, že. Ale dobrá výchova je určitě základ. Se sexem nespěchat, a když, tak jedině s kondomem. A s partnerem, kterého aspoň nějakou dobu znám. Není to nic tak těžkého. Já se tím v pubertě řídila úplně samozřejmě, stejně jako moje sestra a sestřenice i kamarádky. A to třeba já měla docela divokou pubertu. S rodiči jsem měla četné spory a dělala věci po svém, ale to, co mi vštěpovali od dětství, to jsem prostě v sobě měla...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.