Splechtulko, víš, co by mě moc zajímalo, ale nikdy se mi to nepodařilo zjistit? Jakou antikoncepci používali ti lidé, co měli v první polovině 20.století jen 1-2 děti, jak si sami naplánovali.
Stejně jsem nechápala ty situace třeba ze 70.let, kdy se mladí kvůli neplánovanému těhotenství museli brát, ale pak už nikdy žádné další děti neměli.
Já třeba přerušované souloži nebo plodným a neplodným dnům bez kombinace s jinou spolehlivou antikoncepcí NEVĚŘÍM.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.