| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Hele, lépe strašit, nežli pak litovat. Tak je to se vším, nejen se sexem. S tím poznamenaním bych si hlavu nelámala. vždyť každý je přece něčím poznamenaný - určitou výchovou, rodiči, rodinou, přáteli, událostmi, úrazy, nemocemi atd. atd."

Mariano, pokud se straší skutečným nebezpečím a ne hovadinami, tak souhlasím. Nehledě na to, že se řadě lidí obdivuji, jaké nepříjemnosti dokázali ustát bez následků.

Já jsem - jak už zajisté víš - byla ve věcech týkajících se sexu až chorobně opatrná. Ale pak se mi třeba stalo to, že jsem se trápila, že jsem ještě nikdy s nikým nechodila a pak potkala známou, která vezla v kočárku mrňouse, s jehož otcem se rozešla a skončila zpátky u rodičů, protože sex brala stylem "to nějak dopadne", tak jsem si uvědomila, že ona velká opatrnost má něco do sebe. Protože jsem věděla, že já svoji nevyhovující situaci jakožto holka bez závazků změním snáz než ona.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.