Přidat odpověď
Ahoj, omlouvám se, že sem vpadám se svými problémy ale už nějak nemůžu. Jsem podruhé vdaná a víc jak dva roky bydlím jinde s manželem. Syn z prvního manželství (20let) bydlel celou dobu se mnou u mých rodičů a zůstal tam i po mém odstěhování. Nechtěl se mnou jít, že tam je zvyklý a má tam dílnu, zatímco tady bysme se mačkali na bytě. Naznala jsem že je mu osmnáct a začne dělat, tak ho nebudu nutit. Před rokem se ale odstěhoval do podnájmu. Říkala jsem si fajn, aspon se naučí co je život a zodpovědnost. Jenže to pracoval u tatínka který je živnostník a v podstatě mu platil jen zálohama. Takže to se mu nelíbilo a šel jinam. Tam se mu zase nelíbilo že má málo peněz ( tak 12 hrubého), tak šel dělat ke stavební firmě ale bez prac smouvy. No budiž, tak uděláme ŽL, jenže než jsme se k tomu dostali, tak mu taky platili zálohama a i ty nějak polevovaly. Takže tam skončil ze dne na den. Už je to víc jak měsíc. Nemá práci, nemá peníze a podle mě nemá ani snahu. Když mu volám ve dvě tak ho budím, takže kdy by tu práci asi chtěl hledat !! No a ted jsem se dozvěděla, že pouští ten podnájem a jde bydlet ke kamarádovi. Ne kvůli penězum, protože tam mu bude platit stejně. Ale prej kvůli tomu že jeho spolubydlící se stěhuje on tm nechce být sám. Jenže ten kamarád nedělá a žije z nějakých melouchů, kdy spravuje auta.
No a já jsem ted prostě na mrtvici z toho, že takhle ho už vůbec nic nebude tlačit k tomu, aby si našel normální práce a bude dělat kdo ví co. Nakonec se s kamarádem pohádá a bude jak bez práce, tak bez bydlení. A hlavně aby se někde do něčeho nezamotal. Manžel už to ani nechce poslouchat a říká mi ať si nabije držku, že je dospělej tak at se nenervuji ( jsem totiž těhotná) ale mě to prostě nedá, je to můj syn no. Jak ho přimět k tomu aby začal žít trochu zodpovědně ?
Předchozí