Jak tu někdo psal o sekačce - na ten prditrávník mi v pohodě stačí malá akumulátorová sekačka a tu máme v předsíni,je to prťavé. Drobné nářadí mám na terasové části pod balkonem v bedně. Domů schovávám jen troje drahé nůžky, přece jen, no. I když se tu nikdy nic neztratilo. Le lopatky, květináčky, rukavice atd. mám všechno v bedně.
Sekačka něco jako tohle http://www.dilnaonline.cz/elektricka-strunova-sekacka-bosch-art-26-easytrim.html
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.