Přidat odpověď
Nemáte některá z vás zkušenost s baletní přípravkou Terpsichore v Národním divadle? Dcera (6let v říjnu) mne už asi rok prosí, že by chtěla chodit na balet. Jsme z Kladenska a tady jsem našla jen klasické tanečky (tanec na písničky, pohybová výchova), to není přesně to, co by chtěla. Chodila rok na zpěv, choreografii tam měli v malé míře taky, ale bombarduje mě neustále baletem. Dcera není vyzáblina, má docela silné kosti, ale pohybové nadání myslím docela projevuje (tedy jen co můžu jako laik vypozorovat), vymýšlí si sama taneční kreace ala Angelina Balerina :) Chtěla bych s ní k zápisu, kde očekávám, že mi řeknou, zda to má smysl - tedy tak nějak si to představuji. Není to moje ambice ani nesplněný sen, v případě, že by byla dcera do přípravky zapsána a my se pro to rozhodli, znamenalo by to pro nás docela obtížnou logistiku do Prahy, ale pokud by ji to opravdu bavilo a měla by pro to nadání, podnikli bychom to. Proto bych i ráda znala názor někoho, jehož dítě do této přípravky chodilo, případně i jiné tipy na baletní přípravku na Kladensku. Díky!
Předchozí