angrešte, však já to ani nemyslela vážně s těma fotkama
Jinak ad oblečení - mně se spousta věcí přestane líbit hned, jak je koupím. Takže poté, co to chvíli nenosím, vyhazuju. Taky oblečení neopravuju, vyhazuju apod. Celkem často obměňuju šatník. Nemám třeba rok staré džíny. Pořád potřebuju něco nového, ale neskladuju to, prostě mě to dlouho nebaví. Takže mám klasiku dvoje džíny, jedny plátěné kalhoty, jedny teplákové turky, tři trička s krátkým, tři mikiny. Plus prádlo a ponožky a jedno pyžamo a zimní kabát. Jinak nic.
Předzahrádku máme opravdu malou, myslím, že je to méně než třicet metrů, takže jeden velký stůl, lavice, tři židle, lenoška, slunečník. No kočárek by se sem vešel
Ad nábytek na nožičkách - já vyloženě chtěla kuchyni na nožičkách, v podstatě to byl můj nejdůležitější prvek v kuchyni, resp. trvala jsem na tom úplně nejvíc.
Ad barva - všude máme vymalované bílou, nábytek světlé dřevo a bílá. Mám ráda takový čistý styl.
Jednolitá podlaha - to tedy nemáme už proto, že jsem strašně chtěla dřevěnou podlahu do celého bytu, ale nebylo na ni. Tak máme plovoučku v obýváku, v kuchyni dlažbu (měli jsme plovoučku, ale ta se strašně ničila), v přesíni též dlažba - stejná jako v koupelně. V ložnici koberec, protože na manžela všechno působí studeně.