Přidat odpověď
Nedá mi to se podělit o včerejší zážitek. Třetím rokem jezdím občas s trhovcema na pout. Pořád s tím samým. Dosud vždy z jeho strany naprostá spokojenost. A že to občas byl otoč. Prodávali jsme třeba 40 beden merunek, atd.. no a včera už ovoce neměl a mě postavil ke zboží, o které vůbec nebyl zájem a říkal mi, musís nabízet, jaktože nic neporadáváš, podívej, my tady mám zase za ..100.- a ty nic. No a pak že nemá stát za pultem, ale objít to, a nabízet to lidem před pultem. A když už měl někdo zájem přibělha jeho žena ze strany pultu a zakazníka mi vlastně přebrala. A od te chvíle jsem dělala špatně všechno. Ani tu pitomou cedulku s cenou jsem neumela pry dobře napsat.
A to mě vždy uhání on, abych s nima jela, tak nevim.. Zaplatil to jo, ale ja premyslím kde byla chyba. Dosud jsem byla vždy u zeleniny a rychlovkasek, a to celkem šlo, stačilo se trochu usmát, pozdarvit a babička co šla okolo si hned koupila trochu ovoce. Příště mu řeknu že pokud chce abych s ním jela, nechá mě u okurek a balonku.
Předchozí