| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hm, geniální dítě, to by mě fakt zajímalo jak vypadá. Hodně rodičů se před nástupem dítěte do školy pyšní tím, že jejich dítě něco přečte, trochu umí počítat.
Jak kdysi říkala moje kamarádka, doktorka, že se tyhle předškolí rozdíly ve škole rychle srovnají, což je fakt.

Takže jak vypadá dítě génius?
Nějakej Einstein?

Letos psali, že nejchytřejší dítě žije v Anglii, holka, IQ kolem 150 myslím, pak to trumfli z Moravy, že tam je dívka s IQ asi 160. Možná to píšu blbě, musela bych to dohledat přesně.

Dcera je na gymplu, ale nemyslím si, že je génius a sebevědomí jí nepodrývám. Nemám ráda takové to, ty jsi tak chytré dítě, když to třeba evidentně pravda není a taky někomu záleží málo.

Spíš mě pobavilo bulvární zveřejnění z rodiny M. Čejkové, kdy údajně měla křičet doma na syna, ty jsi takovej b...c, když mu něco nelezlo do hlavy. Ale třeba je to taky génius...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.