Pawllo,
kolikrat jsem Ti napsala, ze moje dite melo toto prani JIZ ve treti tride?? Stale to jeste nepamatujes? Ne, opravdu jsem na do zacatku treti tridy o zadnem osmiletem gymplu se synem nemluvila a moje ambice to nebyla. Syn jednoho dne na zacatku treti tridy prisel z krouzku a ptal se, proc na stejny krouzek uz nechodi Pepicek, kterej tam uplynule dva roky chodil. Jen jsem synovi rekla, ze proste Pepa zacal chodil jinam, ze udelal prijimacky na gympl a ze dojizdi a krouzek od 4 uz nestiha, tudiz chodit nebude. A syn na to, ze to je DOBRE, ze Pepa je jinej a velmi chytrej a ze vzdycky v satne (tady byl obr spolecna satna pro pulku prvniho stupne) se mu deti ruzne smaly a ze proste vycuhoval. Rikam, no vzdyt vis, ze Pepa si uz ve dvou a pul letech na piskovisti sam pro sebe pocital na desetinna mista (daval si sam priklady
).
A syn ihned, ze az on bude v pate, pujde na ten gympl taky. Vytrestila jsem VOCI
, protoze jsem o nicem takovem absolutne neuvazovala, byla jsem rada, ze syn vubec nejak a nekdy do skoly chodi. Moje prvni reakce byla tedy takova, ze neco takovyho NEPRIPADA v uvahu a navic, ze Pepa desne dojizdi a ze chodi na gympl Menzy (rekla jsem mu, co to je a ze Pepa je fakt nadanej, v otazkach socialnich vsak problematickejch) a ze od nas to je dojizdeni na sakra XYZ minut a s jeho nemocnosti to rozhodne nepujde. No syn se zamyslel a rekl, at mu teda zjistim gymply v okoli, kde by tolik nedojizdel.
Kolikrat to Pawlle jeste budu psat?