Přidat odpověď
ne, neporadil si ani jeden.
on je chytrý na matiku ale sociálně pozadu, fakt nevěděl, jak reagovat na to, že mu někdo kope do aktovky, čmárá po pouzdře - nevěděl to, a pořád si neumí s takovou situací poradit.
a ten spolužák to dělal proto, že věděl, že je v tomto ohledu můj syn slabý, tak měl radost, že ho "dostal"
pak jednou syn přišel s pokřivenýma brýlema, on se NIKDY nepere, myslela jsem si, že si na ně třeba sedl, on mi neřekl, co se dělo, jen mávl rukou a snažil se to maskovat, tak jsem až snad po dvou měsících měla doma uzlíček nervů a ten mi na panence ukázal, co mu dělá spolužák, jak ho bouchá po hlavě a tím právě křiví ty brýle
jenže syn nechtěl být za šprta a žalobníčka najednou, to už by bylo moc, tak neřekl nikomu nic. Výsledek - nechce být šprt, přestal cokoliv ve škole dělat, vnímat, začal nosit špatný známky
chytrý děcko - tam jsem teda teprve poznala, že je zle a vydolovala z něj o co jde.
pak bylo pár zoufalých pokusů o nápravu a nakonec ta změna školy, kde je mezi asobě rovnýma, kde se mu nikdo neposmívá a kde nejlepší na celé škole je to, že může před ostatníma říct, když něco ví a nikdo se mu zato neposmívá
Předchozí