| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

angreště,
no když jsme končili základku, tak jsme procházeli špalírem, vždy v páru kluk a holka...o mě se losovalo, prohrál to právě ten kluk, co sedí víc do středu lavičky....všichni šli do sebe zavěšení a on šel ode mě na celou šířku schodiště....viděla to celá škola.....

Jo a v našem městě byly dva gymply, dvě třetiny z nás se hlásily na oba, většina se i na oba dostala a všichni se dohodli, že půjdou na ten větší....tak jsem šla na ten menší, abych se tam s nikým nepotkala....a co myslíš....jedna holka se dostala jen na ten můj, na odvolání a ještě ke mně do třídy....měla tam kamarádku, já ne....a během prvního týdne jsem byla ve stejné situaci jako na ZŠ....

Ale nakonec jsem si zase svou pozici vybojovala, přeci jen na tom gymplu už jsme byli různorodější, moje nadání pro matiku a fyziku bylo přeci jen výraznější, takže občas někdo potřeboval taháka, poradit....a u kluků jsem zase zabodovala svými znalostmi o fotbale....prostě to pak šlo....ale nebýt tam ta holka, začínalo se mi určitě lépe...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.