Přidat odpověď
angreště,
no když jsme končili základku, tak jsme procházeli špalírem, vždy v páru kluk a holka...o mě se losovalo, prohrál to právě ten kluk, co sedí víc do středu lavičky....všichni šli do sebe zavěšení a on šel ode mě na celou šířku schodiště....viděla to celá škola.....
Jo a v našem městě byly dva gymply, dvě třetiny z nás se hlásily na oba, většina se i na oba dostala a všichni se dohodli, že půjdou na ten větší....tak jsem šla na ten menší, abych se tam s nikým nepotkala....a co myslíš....jedna holka se dostala jen na ten můj, na odvolání a ještě ke mně do třídy....měla tam kamarádku, já ne....a během prvního týdne jsem byla ve stejné situaci jako na ZŠ....
Ale nakonec jsem si zase svou pozici vybojovala, přeci jen na tom gymplu už jsme byli různorodější, moje nadání pro matiku a fyziku bylo přeci jen výraznější, takže občas někdo potřeboval taháka, poradit....a u kluků jsem zase zabodovala svými znalostmi o fotbale....prostě to pak šlo....ale nebýt tam ta holka, začínalo se mi určitě lépe...
Předchozí