Přidat odpověď
a jak spolu komunikujete? Zkusila sis s ním psát přes mail, ICQ nebo tak něco co "mladí" používají? Já taky nejsem kdovíjak ukecaná, a s některými kamarádkami mě taky dělí velká vzdálenost. Nicméně některé věci je vhodné probrat v reálném čase, ne "až jednou" (až se jednou za půl roku uvidíme) - to by pak byl asi nezpracovatelný balík emocí....
Takže aspoň v tomhle mi ta písemná forma vyhovuje. Mám jednu známou, taky mi přijde že je hodně uzavřená, rozhodně když se sejdeme tak toho z ní moc nevypadne, ale když se domlouváme po mailu, dozvím se věci že se až divím... Ono taky ten co to čte má možnost svoje pocity z přečteného nejdřív zpracovat a pak až reagovat, takže ubude komplikací které jsou možné při osobním setkání (nevhodný pohled, nevhodný komentář, skočení doprostřed věty, stočení tématu jinam....)
Samozřejmě než se ten písemný kontakt "stabilizuje", není třeba psát sáhodlouhé romány, stačí pár vět, jak se máš ty, zeptat se na něco z jeho života (konkrétního ne jen obecne "jak se máš" ale třeba "jak dopadlo to a to, myslela jsem na tebe", nebo "má vyjít ta a ta knížka, nechceš ji poslat..."
Předchozí