Lou, prave jsme se vratili z dlouhe cesty, 3 lety (6,5hod + 3,5hod + 7hod). Mame ted aktualni casovy posun 12 hodin
Cesta byla v pohode, ale leteli jsme s manzelem, a deti mame devitilete, petilete a dvoulete. Nejvic fungovalo divani se na filmy na ipadu, ktere jsme tam dopredu nahrali, pak poslouchani harryho pottera z iphonu, pro nejstarsiho byl dobry Kindle. Nejmladsi vydrzel dlouho u Krtecka na ipadu, jezdil si s auticky, spal...deti celou dobu sedely na miste, zadne behani se nekonalo, proste klidek. Ale sama si to neumim predstavit, malej je naprosty zavislak na mne, celou dobu mi sedel na kline, takze kdyz spal, nemohla jsem vubec resit dalsi deti...posadka ti pomahat v ramci moznosti bude, ale dozor delat nebude. Pokud deti budou pobihat, tak to vidim dost problematicky...treba ty bezpecnostni kontroly, kde je treba se zouvat, vyndavat laptop, kremy, gely, piti pro dite - tam jsme meli s manzelem oba co delat a to deti hodne pomahaly....sama opet bude to tezke....ale vsechno se da, kdyz to jinak nejde...
Tim ze nase deti jsou starsi, tak proste fungovaly samy, tahaly tasky na koleckach, hlidaly nejmladsiho, davaly veci na pas. V letadle jsme s manzelem jednou usnuli na hodiny, kdyz usnul nejmladsi, a nasledne jsme zjistili, ze obe starsi deti byly celou dobu vzhuru, koukali se na filmy, poslouchali HP a petiletka mne pak vzbudila, kdyz se probudil nejmladsi (jsme byla uz trochu v komatu, byl to ten posledni let).