Já mám Dynavix a jsem spokojená, akorát už byla jednou servisovaná - výměna základní desky, cena opravy skoro půlku co stála.
Ale třeba dovolenou si bez ní neumím představit a hlavně jí zapínám když jedu sama s dětma.
Ta naše má tři volby, to jsem načetla v návodu, která co znamená, takže volím "chytrou trasu", což znamená, že mě nepotáhne všemožnýma zkratkama jen proto, abych si zkrátila cestu o 5 kilometrů.
Jednou jsem jela ale s manželem domů přes Polsko a tomu furt vrtala hlavou ta "chytrá trasa", tak zavelil, že mám dát nejkratší trasu a jeli jsme pak takovou stezkou lesem, otočit už se to nedalo, tak jsme jeli furt dopředu, ale chvílema to vypadalo, že tam zůstanem viset.
Ale dobře to dopadlo, zkrátili jsme si cestu asi o dva kilometry, málem oddělali podvozek, od té doby manžel neexperimentuje a zadává taky chytrou trasu.
Já s ní jezdím ráda, super bylo, když jsem jela na Slovensko s dětma v noci ve slejváku, tak jsem předem viděla, jak vypadá silnice, jak moc se kroutí, kde mám přibrzdit, protože déšť byl tak hustý, že v tý tmě nebylo fakt skoro nic vidět.
A to jsem ten slejvák chytla už od hranic až do cíle, furt jsem jela v něm a poslouchala v rádiu, kde spadl jaký strom, kde je jaká bouračka.