| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Velice Ti rozumím:
U nás se zápasilo s kojením přes 3 měsíce. Mlíko bylo, ale a kluk se rozcucal až po čtvrt roce a rok mu to vydrželo.
Nelituju toho, ale zpětně si říkám, jestli jsme to tejrání nás obou měli zapotřebí (cucal málo, pil zpočátku přes stříkačku, pak odstříkané z flašky, neustálé přikládání, nadýmal se tak strašně, že mm dodnes tik, když pláče...)
- postupem času zjišťuju, že díky těžké hypotonii měl syn s cucáním prvních pár týdnů problémy oprávněně (souvisí to i s kousáním tuhé stravy – nejí doposud mrkev, jablko atp. v syrové podobě a s mluvením, resp. nemluvením) – co se týče tlaku okolí, už před porodem jsem měla pocit vzdoru s heslem „Nutrilonem se ještě nikdo neotrávil“ a u pediatričky se mi líbilo, že v čekárně není o kojení ani ťuk, zato tam jakási celebrita z plakátu hlásá: „Vyrostli jsme na Sunaru.“ :o))

Dotazy na kojení a MUSÍŠ MUSÍŠ i ze strany vlastní matky (ta generace matek, která kojila max. půl roku, aby mohla strčit dítě do jeslí, protože to jinak nešlo), jsou asi tak stejně pohodové, jako ptát se prvošestinedělky, padající na hubu a přemýšlející o tom, že odvar z makovic nebyl vynalezen pro nic za nic, jestli je (konečně) šťastná ~8~

Takže ono má všechno svůj rub a líc – a to nepočítám, že by se možná po umělým mlíku tak nenadýmal – ať jsem snědla cokoli, byl řev.
Ad imunitu - syn stůně minimálně, ale ekzém po mně zdědil, i kyž zatím taky jakž takž v pohodě, ovšem stejné procento matek, které kojily déle než rok, Ti řekne, že dítě lítá na podzim a v zimě z virózy do virózy apod.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.