| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mám třetí dítě aktuálně 14m, stále kojím, takměr plně, miláček nic nechce jíst.. imunita mu pokulhává... už měl zápal plic.. ale jinak se docela drží

nejstaršího jsem kojila do 15m, přesto za první rok měl 6x antibiotika, do dnes bývá hodně nemocný, je mu 9 má astma a sníženou imunitu. kojení tomu nijak nepomohlo, dle alergologožky a imunoložky, vliv kojení na imunitu po 6m věku dítěte není prokázaný.

Prostřední holčičku jsem kojila 23m, taky byla závislák a špatně spala a já to tomu přikládala, byla děsný uzlíček nervů a u prsa se uklidnila. Uzlíček nervů byla ve třech letech jí diagnostikovali ADHD - nemocná moc nebývá, ale imunoložce se stejně nezdá - exemy, alergické reakce na jídlo, léky... takže nás čekají v září testy, než nastoupí do školky, aby jí případně něco na imunitu dala, aby se jí to nerozjelo jako bráchovi do astmatu.

Nejmenší má podezření taky na astma a špatnou imuno - zatím hlídáme kašle.. rýmy.. kašle skoro pořád a minule měl zápal plic bez jiných příznaků, kromě kašle k tomu je atopik, jako starší sourozenci...

tož asi tak.. já si dycky říkám s tím kojením že budu ráda , když vydržím do půl roku... ale kdyby prostě prso nechtěli, tak jsou na UM, to se prostě nedá nic dělat, někdy i když člověk moc chce a staví se na hlavu.. tak to prostě nejde..
mě zase aktuálně okolí tlačí do toho abych malého odstavila - doktoři, kvůli mé nevalné imunitě.. a rodina, protože malý strašně špatně spí.. ale po zkušenostech s jeho starší sestrou, si nejsem jistá, jestli se spánek upraví.. a zatím nám to vyhovuje oběma, tak to moc neřeším.
a okolí ať si trhne, mám hranici kojení nastavenou na 2 roky, pak šlus..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.