Kancelářské potřeby se mi přelévají mezi domovem a zaměstnáním podle potřeby, nemám ani šajn, který předmět jsem pořizovala já a který jsem vyfasovala - takže už jsem určitě nějaké tužky a desky a šanony apod. "ukradla" a naopak nějaké zaměstnavateli "věnovala" - vůbec to nevnímám, prostě použiju tužku na psaní.
Jinak mám doma spousty věcí z práce(počítač, tablet...) - normálně oficiálně, mám částečnou práci z domova. A tím se mi to ještě dokonaleji míchá, a tedy jestli jsem daný papír vytiskla na tiskárně v práci, nebo na soukromé doma, ale bylo to z pracovního počítače, či ze soukromého notebooku - vůůůbec netuším, takovými hloupostmi si hlavu nelámu
.
Tisk věcí ve větším měřítku, kde už je to jasně soukromé, jako třeba svatební oznámení apod. jsme si normálně v práci domluvili, nakonec to zaplatit ani nechtěli.
Zvláštní kapitola je telefonování - máme povolený limit na soukromé hovory, máme na to speciální sešit, kam je zapisujem, naprostá většina z nás ho nepřekračuje. Pokud se tak stane, tak to vedení pak řeší s dotyčným a musí si nadlimitní soukromé hovory zaplatit. Ale i to je povolené, prostě si to pak doplatí.