Rozeberou si je kuchaři z keteringové firmy (nevím, jak se to přesně píše, tak mi to odpusttě). Kamarádka jeden čas v takové pracovala a nosila mi kůži ze šunky pro psa a podobné lahůdky... Měla jich tolik, že jejich vlastní pes by pukl, kdyby to všechno sežral. A něco určitě zbaštili i lidé. Na rauty občas chodím a řízek bych si tedy neodnesla, přijde mi to uhozené. Jinak určitě jsem si v práci sjela na kopírce i něco soukromého, ale se šéfovou byla dohoda, že můžem. Ono zas jsme všichni dělali dost věcí nad rámec povinností, tak tohle bylo cosi jako benefit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.