Už na VŠ jsem byla celkm mimo TV, protože na kolejích byly slovy 2 ks. Pak v pronájmu nebyla a já si zvykla bez ní, když mi pak rodiče nabízeli starou TV, tak jsem ji nechtěla, abych se nemusela podřizovat diktátu TV programu. Manžel si bez TV taky zvykl, ale přinesl domů internet, který nám vyhovuje víc. Stejně většina TV prograrmů je na houbec. Filmy máme na DVD a VHS a díváme se , kdy se nám chce, ne kdy nám to nařídí program.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.