| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S vůněmi jsem opatrná. V okolí nemám ráda, když někdo moc smrdí nebo moc voní. Co miluju, když na nějaké akci někdo projde okolo mě a já ho potom "stopuju" podle vůně a chci znovu cítit. Převoněné jedince v tramvaji ale nesnáším. jednou za čas si jdu "začuchat" do parfumerie, ale nesmí tam být moc prázdno ani plno. Sama jsem si parfém nikdy nekoupila, vždy to byl pro mě dárek, který jsem si vybrala. Vlastně mám doma ty dražší vůně jen 2 a i to mi přijde až dost. Používám je vždy, než je vypotřebuji. Takhle mám propojené vůně s určitými obdobími a díky vůni se mi to pak pěkně vybaví. K malým miminkům podle mě parfémy moc nepatří. a štve mě, že se v kamenných obchodech neprodávají menší balení, jako dřív. Obecně nemám ráda vůně, které jsou příliš potravinové, dále nemám ráda styl "stará paní" a jar na nádobí. Nemám ráda ani příliš parfemovanou kosmetiku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.