| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

docela dobrá definice..... Ale existují samozřejmě vyjímky, já jsem servírku dělala 3 dny a musela jsem odejít, jinak bych si a) nevydělala ani na suchý chleba b) zhoršila bych pověst podniku..... Nešly mi nosit talíře, šíleně to pálilo, vylila jsem na paní víno, rozbila x skleniček, nepamatovala jsem si objednávky, byla jsem v šíleným stresu že něco popletu a zapomenu - byla to restauračka kam se chodilo hlavně na obědy, počet stolů si už nepamatuju ale hodně - byli jsme tam 2 na roznos jídla a 1 víceméně jen na pití a na oběd jsme se nezastavili, dýška jsme nebrali - to byl zase další týpek co kasíroval.... Asi blbej džob hned na začátek ale tohle mi fakt nešlo (navíc já v SUKNI, s podpatkama..... grrr).

Taky jako sběračka višní jsem se moc neosvědčila - jsem prostě pomalá a krapet levá na ruce. Blbě snáším stresovou zátěž, což v kombinaci s pomalostí nevyhovovalo ani u džobu "sektetářka" pro který jsem měla být papírově způsobilá (se školou co mám). Kupodivu lektorství a přednášení mi vyhovují daleko víc, musela jsem se k tomu teda dopracovat déle než "za chvilku" ale tam u mě platí "s každým projektem vyrostete", stejně tak jako u plánování a realizování bytových změn.

KDyž se vrátím k tématu VŠ ano/ne a proč - připadá mi absurdní dnešní tlak na vystudování alespoň NĚČEHO aby měl člověk prostě titul a pak teprve hledal co ho baví. Je to ale trend kterému se blbě brání - jet od základky až po výšku nebo raději dvě pořád, bez přerušení, takže v 26 vyleze člověk netknutý praxí a je tak krapet sociálně mimo, zná jen učení a ne práci. Dle mého skromného názoru by bylo fajn mít možnost ze školního kolotoče jaksi vystoupit, chvíli pracovat, pak zase nastoupit, a hlavně - mít možnost kombinovat obory tak jak se člověk aktuálně propracovává k vědomí toho co by mu šlo dělat a co by chtěl dělat. Jasně že existují obory u kterých je tohle utopie - medicína apod., ale u spousty jiných by to jít mohlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.