nabízel jsem manželce že bez potíží ihned opustím já svou práci a najdu si něco kde budu brzy doma a s dětmi a bez služebních cest atd.Odmítla (ale bylo by objektivně těžké, vydělával jsem tehdy o dost víc než ona –zhruba 2-3x.Ale i tak bych to udělal hned a uskromnili bychom se).
A co žena uskromnila by se taky? A děti? Tys měl velké peníze ona moc ne, ale práce ji bavila. Kdybys odešel z práce asi by Vám dost klesly příjmy ne? Tys chtěl být více s dětma? Tak proč ti vadilo, že je v práci manželka? Ona chodila domů po 18:00 ty kolem 16.00 co by za to jiní lidi dali. Nejde o to být s dětmi co nejvíce, ale trávit s nimi čas kvalitně. Jestli to jde odpustit nevím. Já bych Ti neměla co odpouštět, protože bych z práce prostě neodešla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.