Absolutně si nedokážu představit, jak odjíždím od 4letého dítětě na zahraniční služební cesty a jak se denně vracím domů v 18-19h, když už dítě sedí pomalu v pyžamu u Večerníčka. Když jsem se před lety vracela do práce, abych po RD nepřišla o místo (velmi specifický obor) měla jsem JÁ výčitky, že je malý občas u babičky. A doteď vše řeším tak, že radši uberu sobě spánku než dětem odpoledne s mámou. Holt vstávam před pátou, dělám od šesti... ale doma bývám většinou do 15:30. Být mámou, ptám se sama sebe, zda mi děti někdy odpustí to, že jsem dala přednost práci před nimi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.