| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den Pilar,

to co píšete:
"A potřebuješ vůbec odpuštění? Nebo jde jen o to, že už sám sebe nevidíš jako toho spolehlivého chápající partnera a že Tě tak nevidí ani žena? Žena Ti podle toho, co píšeš, odpustila. Spíš si v ní něco zlomil, ono to srostlo, ale už vždycky bude poznat, že to bylo zlomené".
je moc hezký a asi dost pravdivý... Nejsem dokonalý a na spolehlivého chápajícího partnera si (už) určitě nehraju... Že je hodně věcí jinak "než předtím" je jasné. Vždy jsem věřil, že důležitá je pokora před životem a neubližovat lidem okolo... A v tomto případě jsem opravdu velmi zklamal... Ne že bych manipulovat nebo tak něco... Já jsem svůj názor řekl naopak jasně (nic ke chlubení, určitě jí to nijak nepovzbudilo).

Kdyby byla moje žena v tomto jako Vy (tj. být co nejvíc s dětmi doma), tak samozřejmě tento problém neřešíme. Ale to mě neomlouvá protože je prostě jiná (a jinak naprosto úžasná žena a matka našich dětí) a já to nedokázal respektovat (ne souhlasit s ní, ale respektovat jí)

To že, narozdíl od Vás, nedokázala stát za svým a vybojovat si to, je velké bohužel ale nebylo to pro ní lehké a asi bych taky ustoupil kdybych byl v její situaci....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.