Přidat odpověď
Také něco takového řeším, neměla jsem to tedy tak časově náročné, ale v podstatě pracovala u obou dětí, tak nějak pořád, manžel se výrazně zapojil, u prvního byl i 2 roky na rodičovské, pracovala jsem z domova plus docházela do práce, myslím, že jsem si obě děti užila dost...ale ne prostě JEN děti a JEN rodina, ale vždy i práce a starosti kolem ní...láká mně si to vyzkoušet... bohužel mně už "tlačí" věk, mám i problémy se štítnou žlázou, ale zdá se, že by si manžel mohl i finančně polepšit v práci (dodělává si potřebné vzdělávání), hypotéku už máme splacenou, takže jsme bez dluhů... tak si říkám, zda nezkusit 3..ale bojím se, že se to nemusí dlouho dařit (ani ty 2 děti nepřišly ze dne na den), že můžu mít zdravotní potíže, že se zvyšuje riziko, že nebude miminko zdravé, že...atp.někde uvnitř ale ta touha je....kdyby mi bylo o 10 let méně, tak to neřeším a řeknu si, že uvidíme...ale my bychom to museli už te´d začít tak trošku plánovat, projít vyšetření atp. 40tka se mi blíží....říkali jsme si s manželem, že kdybychom se potkali o pár let dříve, že bychom to 3. asi stihli, ale takhle to zatím vypadá, že spíše ne...a možná je to taky blbost, chtít něco, co nevím, jaké by to bylo a pak bych možná zjistila, že jsem si to představovala "nějak" a ve skutečnosti je to úplně jiné. Musím to nechat vše pořádně uzrát v hlavě a uvidíme..takže přeji zakladatelce dobrou volbu.
Předchozí