Přidat odpověď
absolutně nejsem proti tomu i při MD dělat něco navíc, ale některé věci co jsem si tady přečetla mi naopak zavánějí tím: uvrtat do svého mateřství všechny kolem, včetně mažela, babiček, paní na hlídání a já se budu přednostně realizovat, děti jsou doplňková aktivita
to podle mě není fér vůči dětem a není to ani účelem mateřské dovolené, kdy je na ní sice oficiálně žena, ale ve skutečnosti dělá všechno proto, aby s dětmi téměř nebyla
chce to určit zdravou míru mezi seberealizací a sobectvím, protože ruku na srdce, být na MD, mít finance OK a přece cpát děti všem kolem - no jako proč v tom případě nezůstat bezdětný single a nerealizovat se bez dětí, když jsou ty děti břemenem?
chápu, když někdo má brigádu, chápu, když někdo studuje, ale dělat sto a jedna aktivita současně, rodina z toho nemít nic, nevede to ani k dalšími vzdělání a lepšímu uplatnění, matka není prakticky doma, nebo respektive není ochotná vůbec řídit čas podle dětí - i toho manžela by měli zasadit do zlata, protože chodit do práce a mít pak pořád ještě děti na krku sám...no comment
podle mě je něco špatně, když žena od dětí doslova zdrhá a nabírá si další a další aktivity
Předchozí