Přidat odpověď
Niko, souhlas....
Zakladatelka reaguje jako male decko...dup dup...ja ja ja...
Jasne, ze mas pravo na to vyjadrit svou nelibost s jeho rozhodnutim odjet na vikend...ale muzes mi vysvetlit proc timto, naprosto kontraproduktivnim zpusobem? Proc se hned vztekas? A vyhrozujes...a hlavne...vyhruzku nedodrzis...uz vidim jak on odjede a ty mu fakt sbalis kufry. Neverim, ze bys to udelala...naopak bys mu vystrihla dalsi scenu. A zejmena neverim, ze je to jen ted...naopak verim, ze tohle je tve standartni chovani akorat ted se muzes ohanet hormonama...
Pricemz, tvuj partner je take na pest...odjet je sice prima, pravo odbolet si to o samote on jiste ma lec opet to bere ciste subjektivne a tezce sobecky, protoze ti s klidem necha na starost spolecne dite...tudiz on ma pocit, ze ma pravo, ty mas pocit, ze mas pravo a nekomunikujete spolu...on ti posle sms s danou veci (je dano, nediskutuje se) a ty mu zacnes vyhrozovat...jako co myslis, ze z tohoto muze vzejit za reseni...howno...ti to rovnou reknu...
Takze ciste za me...mate mezi sebo naprosto drastickou komunikaci, nevyzrali jste v tom smyslu oba...oba jste sobecti a sebezastrene propagujete a vnimate svou vlastni bolest jako vetsi nez jakou muze prozivat partner...tohle je vztah na dve veci...
Předchozí