Já moc nechápu dotaz. Troubu si každý předehřívá na tolik C, kolik uzná za vhodné. Já někdy předehřívám na 50C, někdy nepředehřívám vůbec, jen pak pečení dám třeba o pět minut déle.
Každé jídlo se peče na různou teplotu, ta bývá uvedena u receptů. Když ne, tak sladké peču na 175 C. Maso se dělá na více stupnů. Ale celé kuře, které se nepodlívá, jen se celé dá do pekáče (s víkem), se dělá na 110 C po dobu 4h, za celou dobu se neotvírá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.