vyplatí se hlavně oblečení.Na věci jako je bouncer atd..se podívej na argos.co.uk.Mají tam toho spoustu.Oblečení: Asda,Matalan,Primark...Moje ségra nedávno nakoupila v car boot sale asi 30 věci pro moje holky za 50pen/kus.Většina je z Next.Nakup plný kufr i pro kámošky a pak to prodej.Pak se Ti ta letenka vyplatí. I v poundlandu mají věcí pro miminka milion.Někdo může ohrnovat nos..ale nakoupila jsem tam spoustu vychytávek,jako např kelímky na zvařování,2 kojenecké láhve za 30kč,2 dudlíky za 30 kč.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.