| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ono bouhuel nebude vse neja, nejak vse dopadne. ano dopoadne, ale jak to nikdo nevi. takze je to jen na tobeb. ja jsem byla ted ve stejne situaci a rohodla jsem se pro potrat. nastesti jsem byla uplne na zacatku a slo to tabletkama. ale pozor, bylo to daleko bolestivejsi( dusevne) nez jsem si predstavovala, ale kdyz si za tim rozhodnutim stojis, tak se s tim i vyrovnas, kdyz nejsi rozhodnuta, nech si cas, tohle si musis dobre uvazit,. u nas hralo vse proti, a i kdyz jsem pred 2 lety touzila jeste po miminku( ale vedela ze z vaznych duvodu nebude) tak jsem si to ted vubec nedovedla predstavit. ale tady je vetsina proti, to ti musi byt jasne, rozhoudnout se musis sama

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.