| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jak ti rozumim.. Taky jsem byla vzdy proti potratum, nicmene po tom, co jsem otehotnela se svym tretim ditetem (uz druhe bylo neplanovane a potreti jsem otehotnela behem uzivani hormonalni antikoncepce a zaroven kojeni par mesicu po porodu druheho ditete) jsem resila tu samou situaci, bylo jasne, ze bez meho prijmu bude opravdu zle, taky jsem byla uz objednana na potrat, nicmene jsem tam proste jit nedokazala... Lucka uy ma tri roky a chtela jsem jen rict, ze situace se od te doby, co se narodila rapidne zmenila, konecne se nam zacalo darit a ted je to super, kazde dite ma svuj pokoj, sice nejezdime na zadne drahe dovolene, ale na zahrade deti bazen maji, tramposku taky a myslim si, ze jsou statstni. \vlastne jsem nej chtela rict, ze penize nejsou vsechno, ono sr to muze taky obratit, aby te to potom nemrzelo... Samo nejsem v tvoji kuzi a rozhodnout si musis sama.
No a ted planujeme ctvrte:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.