Hroudo, já jsem skákala vzteky do stropu, když mi tuhle radu dala tetička, která 15 let po svatbě bydlela v bytě s tchyní. Já třeba narovinu přiznávám, že k vlastnímu bydlení jsem přišla naprosto bezpracně (manžel zdědil byt po prarodičích), ale předtím jsem studovala a pracovala jak šroub, abych si našetřila aspoň na to základní, a až fanaticky dbala na antikoncepci, protože jsme na tom finančně byli doma hodně blbě a já jsem navíc počítala i s variantou, že třeba s dětmi budu sama. Takže jsem z toho měla x let nervy jako hrom. Ale spousta lidí tyhle moje obavy a životní postoje nedokázala pochopit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.