A máte nějaké rezervy? Tvému manželovi se nedivím. Mému se do 3. děcka také nechce a já sama nevím. Hormony mě sem tam ještě poškádlí, ale když počítám a počítám, tak pořád mi z toho vychází 3. dítě jako dost riziková záležitost (ať už ekonomicky, tak zdravotně - nikdo mi nezaručí, že se mi narodí zdravé dítě, že...). Měla bys ses vrátit alespoň na čas do práce a tvému manželovi trošku ulehčit v tom ekonoickém zabezpečení rodiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.